Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Karateschool Keishikai

Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool gevestigd in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het GoJu Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven.

Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat hoog in het vaandel.

In onze dojo heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt.

De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (5e dan), die al 37 jaar deze Goju-stijl beoefent. Daarnaast zijn er vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor kinderen als volwassenen karatelessen gegeven.

Voor de junioren worden elk kwartaal regionale kata en kumite wedstrijden georganiseerd.

77e0520f68-DSC_0556

Eens per jaar wordt zowel voor de junior als senior karateka tijdens de Keishikai Clubkampioenschappen gestreden voor de All-round karateka wisselbokaal.

Onze karateschool wil ook nadrukkelijk een maatschappelijke taak vervullen. We verzorgen lessen op de Veenendaalse basisscholen en participeren in een landelijk project van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij.5074db5fde-nivm1

Tweemaal per jaar zijn voor alle karateka de kyu-graad examens. Een prima graadmeter om inzicht te krijgen in de vorderingen en wellicht een nieuwe gekleurde band of slip te halen.

De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (5e dan) en Rob Molenaar Senpai (2e dan).

f3194712f4-Thijs_Henry2a27b3ce75-ArjanHenry2.jpg