Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Keishikai Karatedag

za
04
jul2015
Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

Voor alle leden dojo Keishikai

in de bossen van Kwintelooijen

adres Kwintelooijen, Rhenen

Jaarlijkse Keishikai Karatedag in de bossen op zaterdag 4 juli 2015.

Dit superleuke en gezellige festijn zal starten om 12:00 uur. We hebben het volgende in petto.

Programma:

12:00 uur: - ​Opening van de dag met een Karate Training o.l.v. Jan van den Dries Shihan Kyoshi(7e Dan) Shibucho van Goju Kai Karate Do Holland. Om ca. 13:30 uur: Pauze 14:00 uur: - Budo Training (trainen met een langere stok die symbool staat voor een zwaard). Heb je geen stok? Dan kan je die in de bossen zoeken. 15:00 uur: - Verrassingstraining (o.a met ouder/kind) 17:00 uur: - Verkoelende afsluiting met water gevecht. Het Keishikai Aqua Kumite!
Wat ons heel erg leuk lijkt is dat meerdere ouders zich ook aanmelden om mee te trainen! Het zorgt voor een gezellige sfeer en het is altijd leuk voor de jeugd om een keer samen met hun ouders en/of verzorgers te trainen. Het actieve gedeelte zal ongeveer duren tot 17:00 uur. Daarna is er ontspanning en komt de interne mens aan bod. De BBQ zal duren zolang we zin hebben, maar uiterlijk net tot voor zonsondergang. Dan gaat Kwintelooijen namelijk (helaas) dicht en zijn we verplicht alles opgeruimd te hebben en vertrokken te zijn. Wij hebben er weer zin in en zoals elk jaar is er nu ook ruimte (bij mooi weer) om nog wat watergevechten te doen. Houd hier rekening mee, en neem je water)wapenuitrusting en droge kleding mee​!​ Wij vragen een bijdrage van €15,- per volwassenen en €10,- per jeugd lid, te voldoen bij de inschrijving. De gevraagde bijdrage is inclusief de trainingen, de BBQ en het drinken daarbij.
Zaterdag 4 juli valt dit jaar in de Ramadan. Hierdoor is er gevraagd aan ons of je ook alleen het middag programma kan volgen. DAT KAN UITERAARD​!​ Kosten voor het middag programma zijn €5​,- (zowel voor junioren als mede senioren).

Tot ziens op de jaarlijkse Keishikai Karatedag!

Deel op FacebookDeel op Twitter

Download evenement naar agenda

Reacties zijn uitgeschakeld