Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Keishikai Beleefweek activiteit

zo
21
okt2018

Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

Kennismaking met en verdieping in het karate do en de natuurelementen via Goju Kai Karate Do.

in de bossen van Kwintelooijen, Oude Veensegrindweg, Rhenen

adres Kwintelooijen, Oude Veensegrindweg, Rhenen

kosten Gratis

In het kader van 15 jaar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug organiseert karateschool Keishikai uit Veenendaal op zondag 21 oktober een kennismaking met en verdieping in het karate do en de natuurelementen via Goju Kai Karate Do.

Er zal individueel en met partner voor jong en oud(er), beginner of gevorderde sporter worden geoefend om de grondbeginselen van karate do op speelse wijze onder de knie te krijgen.

Het is mogelijk om zowel aan het ochtenddeel als het middagdeel mee te doen. Trek makkelijk zittende sportkleding aan.

Locatie: Veld achter de parkeerplaats op Kwintelooijen ingang Oude Veensegrindweg in Rhenen

Tijden: 10:30 - 12:00 uur en 12:30 - 14:00 uur

Geheel gratis!


Aanmelden voor Keishikai-leden via het registratieformulier rechts van dit evenement anderen graag een mail naar info@keishikai.nl o.v.v. aantal deelnemers (M/V) en leeftijd.
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
150.000 jaar geleden stuwden ijs en water massa’s aarde en stenen op en vormden zo een heuvelrug midden in Nederland. Op deze heuvelrug sta je in het grootste bos van de Randstad en heb je uitzicht over het rivierlandschap. Hier is de geschiedenis overal voelbaar. Door de vele landgoederen en kastelen maar ook door de grote militaire betekenis die het gebied heeft gehad.

Door haar ligging en schoonheid is de Utrechtse heuvelrug al eeuwenlang een plek waar mensen tot rust komen en nieuwe energie krijgen. Rijke stedelingen bouwden niet voor niets juist hier hun buitenplaatsen; dicht bij de stad maar toch midden in de natuur. Hier wordt de historie gekoesterd terwijl tegelijkertijd iedereen de heuvelrug op zijn manier kan beleven. Of je nu komt voor een rustige wandeling, avontuurlijke mountainbike tocht of om je te verdiepen in een onderdeel van de Nederlandse historie….

Welkom in ons Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!
Wij zijn 15!

In 2003 sloegen de landeigenaren op en rond de Utrechtse Heuvelrug de handen ineen en werd Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug officieel geopend.  Inmiddels zetten  landgoedeigenaren, natuurorganisaties, provincie Utrecht, gemeenten, terreinbeheerders en diverse andere  belangenorganisaties zich al 15 jaar gezamenlijk in voor betere bescherming, beheer en ontwikkeling van de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn trots dat we onderdeel zijn van dit park.

In oktober bestaat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 15 jaar! En dat wordt gevierd. Hou de website www.np-utrechtseheuvelrug.nl goed in de gaten of volg het NP Utrechtse Heuvelrug  via Facebook, Instagram of Twitter @NPUtrechtseheuvelrug.

Back to Nature! Vier de herfstvakantie buiten!

15 jaar NP Utrechtse Heuvelrug is reden voor een feestje. Vier het mee tijdens de Beleefweek in de herfstvakantie. Ga mee naar buiten waar het avontuur op je wacht. Geniet van de herfst in al zijn geuren en kleuren. Excursies, speurtochten, sport- clinics en meer…
Kijk op op np-utrechtseheuvelrug.nl/wijzijn15

Zondag 21 oktober 2018 is de Keishikai Beleefweek activiteit.

Top! Je bent de eerste persoon die naar dit evenement komt! Je hebt een bonus verdient voor je volgende examen!

Aanwezig zijn: Achraf en Doha

Deel op FacebookDeel op Twitter

Download evenement naar agenda

Reacties zijn uitgeschakeld