Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

KBN Vanencompetitie Harderwijk.

za
21
okt2017

Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

Kata en Kumite wedstrijden voor junior karateka t/m 15 jaar.

van 12:00 tot 17:00

in Sporthal De Sypel

adres Parkweg 3, Harderwijk

kosten per onderdeel kata/kumite 5 euro

Beste karateka en ouders/verzorgers,
Op zaterdag 21 oktober 2017 wordt de KBN vaantjescompetitie gehouden. Deze competitie is inmiddels een vertrouwd evenement binnen onze karateschool en de KBN en is speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De competitiedagen worden minimaal vier maal per seizoen op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet. Kinderen van karatescholen uit diverse plaatsen van het land nemen deel aan de competitie.

Kinderen verzamelen op de competitiedagen punten door het draaien van Kata en of Kumite wedstrijden. Zowel bij goede als bij minder goede uitvoering, bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 100 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje corresponderend met een bandkleur. Bij 700 punten ontvangt de deelnemer een trofee en promoveert deze naar een hogere klasse.

Deelname aan deze competitiedagen levert een grote bijdrage aan de voorbereidingen voor de bandexamens. Bovendien is het gewoon erg leuk!

De competitiedag is zaterdag 21 oktober 2017 in sporthal “de Sypel” te Harderwijk.

De competitiedag duurt van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur. Deelnemers worden ingedeeld in blokken op basis van leeftijd en kyu-graad. Dit betekent dat u slechts een deel van de dag aanwezig hoeft te zijn. Na inschrijving ontvangt u (via de sportschool) een bevestiging met daarop de tijd waarop de deelnemer aanwezig moet zijn.

Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag wordt uw kind apart uitgenodigd. Inschrijving kost € 5,00 per competitiedag.

Speciaal voor de ouders wordt er aandacht besteed aan een stukje uitleg over de regels van het karate en bovendien wordt u getrakteerd op een leuke demonstratie. Het belooft een gezellige dag te worden. U bent dan ook van harte welkom! De toegang is gratis.

 

Deelnemers aan het onderdeel kumite (8 t/m 17 jaar) dienen in het bezit te zijn van de navolgende beschermende middelen:
- bitje
- tok
- vuistbeschermers (kleur niet van toepassing)
- scheen/voet beschermers (kleur niet van toepassing)
- brillen (ook sportbrillen) zijn niet toegestaan

 
Zonder bovengenoemde beschermende middelen is deelname niet mogelijk (uitsluiting).
Deelname aan het onderdeel kumite is mogelijk vanaf 8 jaar.

Karateschool Keishikai heeft leenscheenbeschermers!
Geef bij inschrijving even door of je kind hiervan gebruik wilt maken.
I.v.m. de voorbereidingen kunnen jullie je inschrijven tot uiterlijk zaterdag 7 oktober 2017.
Maar laat zo snel mogelijk weten of je mee doet dan zal ik bij een voldoende grote groep al wat inschrijvingen doorsturen, want vol=vol!
Indien onze zwarte of bruine banders (volwassenen) kunnen en willen optreden als scheidsrechter/official dan graag doorgeven aan de dojo-instructor. Het tenue voor officials, coaches en scheidsrechters is karatepak/trainingspak.

Let op! Deelname gemaximaliseerd.
Omdat er steeds meer sportscholen zijn die willen deelnemen aan de deze Vanencompetitie, is de organisatie genoodzaakt om een maximum te verbinden aan het aantal deel te nemen karateka’s. De redenen hiervoor zijn dat alle deelnemers afhankelijk van hun wensen in principe 4 kata en of 4 kumite wedstrijden moeten kunnen draaien.
Tevens wil de organisatie het tijdsbeslag van de wedstrijden beperken tussen 13.00 en 17.00 uur om alle ouders enthousiast te laten blijven om met hun kinderen deel te nemen aan de wedstrijden.
 
Het aantal deelnemers aan het onderdeel Kumite is gemaximaliseerd tot 140 karateka’s en voor Kata tot 210 karateka’s.  Inschrijving is op volgorde van binnenkomst!

 
​Mochten sommige ouders niet kunnen rijden, geen probleem.
Vanuit Karateschool Keishikai kan er worden meegereden via carpool!​
​Mochten er verder nog vragen zijn dan verneem ik dat natuurlijk weer graag van jullie.​

 ALGEMENE INFORMATIE VANENCOMPETITIE: algemene-informatie-vanencompetitie

Met vriendelijke groet / Hush,

道場 敬士会
Kees Nieuwenhuizen Jokyo - 助教
Goju Kai Karate Do Veenendaal, Kei Shi Kai

Er komen 5 Keishikai karateka naar dit evenement.

Aanwezig zijn: Sara Daalhuisen , doha en achraf el mojahid, Sami Bouzian, Jari van der Jagt, Rosanne Manten

Deel op FacebookDeel op Twitter

Download evenement naar agenda

Reacties zijn uitgeschakeld