Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Jaarlijkse Keishikai Karatedag in de bossen + BBQ.

za
02
jul2016

Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

Voor alle leden dojo Keishikai

van 12:00 tot 17:00

in de bossen van Kwintelooijen

adres Kwintelooijen, Rhenen

kosten €15,- per volwassenen en €10,- per jeugd lid.

Beste karateka,

Komende zaterdag is het dan zover! De traditionele jaarlijkse karatedag van Keishikai is dan aangebroken. Om deze dag leuk en goed te laten verlopen hebben we een aantal huishoudelijke mededelingen.

Allereerst een trainingsitem:
Voor de iedereen hebben we een KOBUDO training gepland waarbij je met stokken leert "vechten" zoals in films vaak is te zien. Neem daarom een bezemsteel mee of iets dergelijks van hout. Heb je die niet dan zoeken we in het bos naar geschikte stokken.
Voor de senioren, neem naast een bo of stok je SAI mee.

Volgens buienradar is er kans op regen, wanneer niet hier in Nederland? Dan is het handig dat alle deelnemers die een GI hebben die ook meenemen en ook een trainingspak. Normaal zal er getraind worden in GI maar als het te nat is zal dit in trainingspak zijn.

 Denk er ook aan om zwemkleding (of droge kleren) mee te nemen want als het weer het toelaat doen we uiteraard nog Aqua kumite!

 Tijdens de avond wordt de interne mens verzorgd. Dit is pas vanaf 17:30 uur. Tot die tijd is het handig dat je zelf wat licht eten en drinken meeneemt zodat je de training wel kan volhouden.

 De locatie is Kwintelooien. Dit is een natuurgebied waar we zuinig mee om moeten gaan. Daarom is het handig dat alle vuile spullen netjes in de vuilniszakken worden gedaan en er na afloop goed gecheckt wordt of we geen rotzooi achter laten. 

 Er is gezorgd dat er twee tenten zijn die ruimte bieden om onder te schuilen bij regen. Neem zelf wel stoelen mee anders zit je op de grond.

 We starten om 12 uur dus zorg dat je op tijd bent en je goeie humeur en positieve inzet meeneemt! Kanbatai!

 Wij hebben er zin in en kijken uit naar een leuke dag waarbij we op een leuke manier bezig zijn met de ons verbindende element het GOJU KAI KARATE DO.

Oesh en tot ziens!

              De Keishikai Evenementen Commissie.

 

Dit superleuke en gezellige festijn zal starten om 12:00 uur. We hebben het volgende in petto.

Programma:

12:00 uur: - ​Opening van de dag met een gezamenlijke Karate Training.

Om ca. 13:30 uur: Pauze (mogelijkheid tot eten uit zelf meegebracht lunchboxje)

14:00 uur: - Budo Training (trainen met een langere stok die symbool staat voor een zwaard).
Heb je geen stok? Dan kan je die in de bossen zoeken in de lunchpauze.
15:00 uur: - Ouder-kind kata- en kumite-training.
16:00 uur: - Bikkelen in de bossen.
17:00 uur: - Verkoelende afsluiting met water gevecht. Het Keishikai Aqua Kumite!
Vanaf 17:30 uur:
- BBQ!

 

 


 

 Vooraankondiging:

Wat ons heel erg leuk lijkt is dat meerdere ouders zich ook aanmelden om mee te trainen! Het zorgt voor een gezellige sfeer en het is altijd leuk voor de jeugd om een keer samen met hun ouders en/of verzorgers te trainen. Het actieve gedeelte zal ongeveer duren tot 17:00 uur. Daarna is er ontspanning en komt de interne mens aan bod. De BBQ zal duren zolang we zin hebben, maar uiterlijk net tot voor zonsondergang. Dan gaat Kwintelooijen namelijk (helaas) dicht en zijn we verplicht alles opgeruimd te hebben en vertrokken te zijn. Wij hebben er weer zin in en zoals elk jaar is er nu ook ruimte (bij mooi weer) om nog wat watergevechten te doen. Houd hier rekening mee, en neem je water)wapenuitrusting en droge kleding mee​!​ Wij vragen een bijdrage van €15,- per volwassenen en €10,- per jeugd lid, te voldoen bij de inschrijving. De gevraagde bijdrage is inclusief de trainingen, de BBQ en het drinken daarbij.

Tot ziens op de jaarlijkse Keishikai Karatedag!

Er komen 23 Keishikai karateka naar dit evenement.

Aanwezig zijn: Jari van der Jagt, andre van der Jagt, Kees Nieuwenhuizen, Daan Wakkermans, Rosanne Manten, Martina Ordelman, Thijs Prins, Thomas Meijer, Dennis Bart, Klaas van Steeg, tjibbe gaastra, Dylan Lammers, Rob Molenaar, Gerbert Roseboom, Sara Daalhuisen, Thierry Sprangers, Arno Berkhuizen, Sven Berkhuizen, achraf en doha, Luca Hoebe , Peter Hoebe , Tygo Bart, Elanoor Hamdaoui

Deel op FacebookDeel op Twitter

Download evenement naar agenda

Reacties zijn uitgeschakeld