Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

GKH Senior-Stage 2024

za
25
mei2024

Toegankelijk voor alle GKH-leden vanaf 15 jaar.

van 10:00 tot 14:30

in Gymzaal Sportlaan, dojo Keishikai.

kosten € 15,-

GKH seniorstage
- 25 mei 2024 -

Op zaterdag 25 mei staat een stage gepland voor alle GKH seniorleden vanaf 16 jaar (of jonger op uitnodiging van eigen instructor) in de dojo van Keishikai in Veenendaal. De stage zal worden verzorgd door Nicole van den Dries Shihan en Kees Nieuwenhuizen Jokyo.

Toelichting op programma
De stage staat in het teken van “openhandtechnieken”. Binnen het Goju-Ryu curriculum is een groot scala aan open hand technieken aanwezig. Deze technieken bieden veelzijdige aanvals- en verdedigingsmogelijkheden, waarbij beoefenaars verschillende delen van de hand kunnen gebruiken, zoals de palm, zijkant (pinkzijde/duimzijde), vingers of rug. Hiermee kunnen ze op effectieve wijze slaan, stoten of blokkeren. Tijdens deze stage ligt de nadruk op de juiste uitvoering van openhandtechnieken.
Tijdens de stage werken we vanuit openhandtechnieken in kihon (ido) toe naar dezelfde technieken in de hogere kata. Ook behandelen we uitgebreid het nieuw toegevoegde kata "Gekisai Dai San" en belichten specifiek de openhandtechnieken binnen deze vorm.
De stage is toegankelijk voor alle kyu- en dangraden. We vinden het belangrijk dat iedere karateka in aanraking kan komen met deze technieken en niet alleen diegenen die al bezig zijn met de hogere kata waar deze technieken zich manifesteren. De deelnemers worden afhankelijk van hun niveau verdeeld in twee groepen.

Tijden
Inloop: 10:00 – 10:30 uur
Stage deel 1: 10:30 – 12:00 uur
Lunchpauze: 12:00-13:00 uur
Stage deel 2: 13:00-14:30 uur

Kosten
De kosten voor deelname aan dit evenement zijn €15. Deelnemers dienen zelf drinken en een lunch te regelen; je kunt dit ook kopen bij de kantine.
De betaling dient 1 week voorafgaand aan het evenement, dus 18 mei 2024, te zijn voldaan. Betaling door de deelnemers verloopt via de eigen dojo.

Inschrijven
Inschrijven voor deze dag kan tot uiterlijk 18 mei via de eigen dojo-instructor door invullen van het inschrijfformulier rechtsboven op deze Keishikai evenementenpagina.


Let op! Inschrijving betekent dat betaling van de kosten van deze stage verschuldigd is. Het is niet mogelijk om het inschrijfgeld retour te ontvangen.

 

Bekijk hier de hele convocatie van de GKH seniorstage

 

 

 

 

 

 

Er komen 2 Keishikai karateka naar dit evenement.

Aanwezig zijn: andre van de jagt, Klaas van Steeg

Deel op FacebookDeel op Twitter

Download evenement naar agenda

Reacties zijn uitgeschakeld