Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebook

óf Instagram:
 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

***vervallen*** Dojo toernooi Karate Moerdijk – Keishikai

zo
01
mrt2015
Na juni 2016 is er een geldige API sleutel nodig om Google maps kaarten weer te geven (plugin-instellingen)

Dojo toernooi Karate Moerdijk - Keishikai in Kata en Kumite voor junioren t/m 16 jaar.

in Niervaert

adres Molenvliet 7, Klundert

*** wegens vakantie in onze Regio Midden zijn er te weinig aanmeldingen binnen gekomen om dit toernooi doorgang te laten vinden*** Mei of juni 2015 zal er wederom een ander dojo toernooi worden georganiseerd. Hierover later meer.  Aanmelden kan je je alvast via het evenement op de website.
  Op zondag 1 maart 2015 organiseert Karate Moerdijk in samenwerking met Keishikai een Jeugdtoernooi (kata en kumite). Alle junioren van beide scholen tot en met zestien jaar, met wat voor kleur band of wedstrijdervaring dan ook, kunnen hier aan deelnemen. Kinderen zonder ervaring worden extra begeleid. Het toernooi is uitermate geschikt voor kinderen die ervaring op willen doen in wedstrijden en is tegelijkertijd een leuke voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen Gojukai Karate-Do op 22 maart 2015 in Oud-Beijerland. Wel noodzakelijk is bescherming: handschoenen en bitje, gewenst: beenbeschermers.
De ochtend starten we met kata. Aansluitend gaan we door met kumite. De verwachting is dat het toernooi voor 13.00 uur is afgelopen, inclusief prijsuitreiking. Kosten om deel te nemen zijn 5 euro per persoon (in totaal, dus voor beide onderdelen). Op de ochtend kun je je om 9.30 uur aanmelden in de Niervaert aan de Molenvliet 7 in Klundert.
Inschrijfstop vrijdag 20 februari 2015

Deel op FacebookDeel op Twitter

Download evenement naar agenda

Reacties zijn uitgeschakeld