Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebookóf Instagram:

Wij zijn een deelnemer van Sjors Sportief!!! 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 12 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (5e dan), die al 35 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF of RECHTDOOR de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

 

Tot ziens in dojo Keishikai!

Keishikai_Veenendaal_logo_670px


Keishikai Corona Nieuws Update – Editie mei 2021.

 

Binnensporten is weer toegestaan!

 
Karateschool Keishikai zal vanaf vrijdag 21 mei 2021 de trainingen voor ALLE groepen weer kunnen hervatten in onze (binnen) dojo, gymzaal Vallei (Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal).

 

 

Het reguliere normale trainingsschema zal worden hervat.

 

Uiteraard zullen de huidige corona maatregelen ook binnen worden nageleefd.


NORMAAL TRAININGSSCHEMA:

Elke maandag én vrijdag:

Gymzaal Vallei, Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal.

Junioren Groep 1 (vanaf 5 jaar): 17:30 tot 18:30 uur

Junioren Groep 2 (vanaf 9 jaar): 18:30 tot 19:30 uur

Volwassenen (vanaf 15 jaar): 19:30 tot 21:00 uur

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


🇱🇺✨✊✨ 🇱🇺

Tijdens Koningsdag 2021 biedt de Oranjevereniging Veenendaal een online karate training van Karateschool Keishikai aan met hierin gevorderde technieken. Deze training kan je herhalen om de technieken onder de knie te krijgen. De training blijft 1 week online staan. Benieuwd!? Ga de uitdaging aan op: https://27april.info/karate-training/

🇱🇺✨✊✨ 🇱🇺


Ook in de Voorjaars-/Meivakantie buitentrainingen!

Elke maandag én vrijdag:
Alle junioren: 18:00 – 19:00 uur

Alle volwassenen: 19:00 – 20:30 uur
Trainingslocatie: parkeerplaats bij onze eigen dojo, Gymzaal Vallei, Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal.

Aanmelden via de mail karate@keishikai.nl

Blijf bewegen, blijf gezond en wees lief voor elkaar!

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij zijn een deelnemer van Sjors Sportief!!! 
 Keishikai_Veenendaal_logo_670px