Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of met assistentleraar Rob Molenaar Senpai:

Mail: molenaar.rob@gmail.com

Telefoon:
06 - 4687 97 49

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.
Vind Keishikai op Facebookóf Instagram:

Wij zijn een deelnemer van Sjors Sportief!!!


 
Wij zijn een supporter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 12 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (5e dan), die al 35 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF of RECHTDOOR de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

 

Tot ziens in dojo Keishikai!

Keishikai_Veenendaal_logo_670px


 

Ook in de voorjaarsvakantie buitentrainingen!

 

Blijf bewegen, blijf gezond en wees lief voor elkaar!

 


Keishikai Corona Nieuws Update – Editie 21 januari 2021 – Avondklok.

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft.

Voor alle leden van Karateschool Keishikai heeft dit geen verdere consequenties op de reeds ingeslagen weg om op de maandagen en vrijdagen buitentrainingen te organiseren. Iedereen heeft voldoende tijd om na afloop van de laatste training om 20:30 uur weer thuis te komen.
Mocht je eerder weg moeten is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Alle junioren: 18:00 – 19:00 uur
Alle volwassenen: 19:00 – 20:30 uur
Trainingslocatie: parkeerplaats bij onze eigen dojo, Gymzaal Vallei, Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal.

Aanmelden via de mail karate@keishikai.nl


Het laatste weekend in januari wordt op zaterdagochtend 30 januari 2021 voor alle karateka in de bossen van Kwintelooijen een nieuwjaarstraining gegeven. In het kader van “Blijf bewegen, blijf gezond en wees lief voor elkaar” zijn ook alle ouders van harte uitgenodigd met hun karate kids mee te trainen. Schrijf je hiervoor nu alvast in via het aanmeldformulier bij het evenement o.v.v. alle deelnemers (of klik hier).
Uiteraard zullen alle corona maatregelen worden aangehouden tijdens de Nieuwjaarstraining!
 

De nieuwjaarsboodschap van onze grootmeester Saiko Shihan Goshi Yamaguchi staat dit jaar in het teken van hoop uitgebeeld op een houtsnedeprent van de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai.

 

De volledige tekst van de nieuwjaarsboodschap kunnen jullie vinden via: https://ikgapresident.blogspot.com/2020/12/2021-new-year-message-from-saiko-shihan.html

 


De eerste buitentraining in het nieuwe jaar zal zijn op maandag 4 januari 2021.

Alle junioren:        18:00 – 19:00 uur
Alle volwassenen: 19:00 – 20:30 uur
 
Aanmelden kan al via de mail karate@keishikai.nl
 
 


Wij zijn een deelnemer van Sjors Sportief!!! 
 Keishikai_Veenendaal_logo_670px