Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of met assistentleraar Rob Molenaar Senpai:

Mail: molenaar.rob@gmail.com

Telefoon:
06 - 4687 97 49

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.


 
 
Wij zijn een supporter van het

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 12 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (5e dan), die al 35 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF of RECHTDOOR de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

 

Tot ziens in dojo Keishikai!

Keishikai_Veenendaal_logo_670px

 


 

Van zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus is het zomervakantie. Echter, bij voldoende belangstelling kan er gewoon worden getraind in Kwintelooijen volgens het buitentrainingsschema.

 


Gewijzigd trainingsschema.

Beste karateka,

N.a.v. de persconferentie van 6 mei j.l. kunnen we nu allemaal gelukkig weer samen trainen vanaf komende maandag 11 mei 2020!
Dit zal in de buitenlucht moeten gebeuren totdat de rijksoverheid naar verwachting vanaf 1 september 2020 de binnensport weer zal toelaten.
 Zie de uitgebreide info via: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/06/vermijd-drukte-houd-15-meter-afstand 

– Junioren mogen met elkaar in contact, maar houden 1,5 meter afstand van de trainer en andere volwassenen.

– Volwassen karateka mogen absoluut geen contact aangaan en houden 3 meter onderlinge afstand in acht. Er zal dus in deze groep vnl. kata, kihon en kihon-ido worden getraind.

Keishikai BuitenTrainingsschema (elke maandag én vrijdag):

Alle junioren:        18:00 – 19:00 uur
Alle volwassenen: 19:00 – 20:30 uur


Locatie: Veld naast de parkeerplaats in Kwintelooijen aan de Oude Veense Grindweg.

Bij lichte regen gaat de training gewoon door (zorg dan voor regenkleding).
Bij harde regen is de trainingslocatie bij winkelcentrum Scheepjeshof ( http://keishikai.nl/over-keishikai/keishikai-outdoor/ ) 

We starten stipt om 18:00 / 19:00 uur en eindigen stipt om 19:00 / 20:30 uur.
Aanmelden voor de training hoeft niet meer, maar zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Junioren vergeet je handschoenen niet en neem voldoende drinken mee.
Iedereen mag in shirt & short of trainingspak komen. Karatepak mag je thuis laten.

Ouders kunnen de auto parkeren op het parkeertrein van Kwintelooijen.
Deze is gewoon opengesteld. Bij de les blijven is echter niet mogelijk.
Er wordt continu gehandhaafd. Graag begrip hiervoor.

 

Voor eventuele vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met mij.

Met vriendelijke groet / Hush,

道場 敬士会
Kees Nieuwenhuizen Jokyo – 助教
Goju Kai Karate Do Veenendaal, Kei Shi Kai

 
 
 


Keishikai_Veenendaal_logo_670px