Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail:
info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of met assistentleraar Rob Molenaar Senpai:

Mail:
molenaar.rob@gmail.com

Telefoon:
06 - 4687 97 49

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.


 
 
Wij zijn een supporter van het

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

 

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 10 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (4e dan), die al 32 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

Tot ziens in dojo Keishikai!

 Keishikai_Veenendaal_logo_670px


Zeer geslaagd Vanentournooi in Bennekom!

Op zondag 11 maart 2018 reisde de KeishikaI Jeugd richting Bennekom om daar in de DVO-hal deel te nemen aan de onderdelen kata en kumite op het 24ste Vanetoernooi van Karateschool  Fightin’Nabil. Er heerste een goede en uiterst sportieve sfeer op deze Vanencompetitie. Zo goed zelfs dat alle deelnemers van Keishikai, geen uitzondering daargelaten, boven zichzelf uitstegen in prestatie! Sara verbeterde zichzelf enorm op het onderdeel kata en kreeg de karakterprijs voor het onderdeel kumite. Doha liep haar kata’s ook enorm sterk. Rayan, Doha, Achraf en Romaisa wonnen veel moeilijke partijen bij het kumite. Op dit onderdeel kreeg Achraf ook de karakterprijs, omdat hij ondanks zijn enkelblessure hele slimme partijen heeft geknokt.
Kortom een lange, maar ozo leuke en leerzame dag voor alle karateka! Dank aan coach Mohamed en natuurlijk alle meegekomen ouders voor hun fijne aanwezigheid en support.
Een klein fotoverslag vind je op de Keishikai Facebook-pagina.

Straight outta Veenendaal vlnr Rayan, Achraf, Sara, Doha en Romaissa.

 


Alle examenkandidaten geslaagd op de eerste Keishikai Kyu-graad examens van 2018!!!

Over 2 dagen verdeeld werden afgelopen vrijdag 19-1-2018 en gisteren 22-1-2018 de kyu-graadexamens voor alle Keishikai karateka gehouden. Het niveau van alle karateka was aanzienlijk hoger geworden met ditmaal voor de meesten zelfs meer tops dan tips! De examencommissie was dan ook unaniem in hun beslissing: iedereen geslaagd!
Van harte gefeliciteerd allemaal en nu op naar de volgende mijlpaal op jullie pad van de lege hand! 

Regenboog-obis_20170602Gefeliciteerd


Meer nieuws vind je hier.


Keishikai_Veenendaal_logo_670px

sept_7_bird_migration