Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of met assistentleraar Rob Molenaar Senpai:

Mail: molenaar.rob@gmail.com

Telefoon:
06 - 4687 97 49

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.


 
 
Wij zijn een supporter van het

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 12 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (5e dan), die al 35 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF of RECHTDOOR de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

 

Tot ziens in dojo Keishikai!

Keishikai_Veenendaal_logo_670px


 


Keishikai Kyu-graad examens voor alle junioren en senioren.

Minimaal tweemaal per jaar worden bij Karateschool Keishikai de karate kyu-graad (alles onder de zwarte band: de gekleurde banden) examens gehouden. Al weken werd er in de dojo tijdens de lessen op alle examenonderdelen heel erg goed geoefend door jong en oud! Vrijdag 17 januari 2020 was het moment van de beproeving aangebroken. In totaal deden er 30 karateka examen. Slechts de jongste karateka was gezakt, maar zal zeker een volgende keer super zijn best gaan doen om een gele slip op zijn witte band te halen! Natuurlijk was het zweten en nadenken voor iedereen. Jokyo Kees en Senpai Rob waren het er na afloop unaniem over eens dat het niveau van alle deelnemers enorm was gestegen! Sommige karateka waren zo goed vooruit gegaan dat ze zelfs een graad konden overslaan!

Nogmaals allen van harte gefeliciteerd met jullie geslaagde examen!

 Meer foto’s van het examen en de diploma-uitreiking via deze link.

 


Nieuwjaarsboodschap van Saiko Shihan Goshi Yamaguchi president van de International Karate Gojukai Association.

 


 
Fijne feestdagen en een sportieve,
goede en
gezonde start van een nieuw decennium!
 


Karateschool Keishikai is tijdens de Kerstvakantie gesloten van 23-12-2019 t/m 3-1-2020.
De eerst les in het nieuwe jaar zal zijn op maandag 6 januari 2020.


Keishikai_Veenendaal_logo_670px