Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail: info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of met assistentleraar Rob Molenaar Senpai:

Mail: molenaar.rob@gmail.com

Telefoon:
06 - 4687 97 49

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.


 
 
Wij zijn een supporter van het

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 12 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (4e dan), die al 34 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF of RECHTDOOR de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

Tot ziens in dojo Keishikai!
Keishikai_Veenendaal_logo_670px


Keishikai paastraining in de bossen van Kwintelooijen op zaterdag 20 april 2019.

Schrijf je snel in via deze link.

Karate Kid Senpai Training

Vrijdag 15 februari 2019 hadden 2 leerlingen van juniorgroep2 van Keishikai een karateles voorbereid.

Asala en Doha hadden hun uiterste best gedaan om een snelle, zware, leuke en leerzame les te gaan geven en,…. dat was hun prima gelukt! Paar rondjes warm rennen door de zaal, Karatetikkertje, “2,3 en 4 is te veel”-tikkertje, afval springtouwen met de hele groep en last but not least een heel karateparcours met alle ingrediënten voor kracht, snelheid, behendigheid en techniek erin verwerkt! Uiteraard werd op dit parcour een strijd geleverd door de jongens tegen de meiden! Maar net wonnen de jongens. We kregen deze avond een staaltje intrinsieke motivatie voorgeschoteld van de bovenste plank! Dat wat de karate kids zelf verzinnen en graag willen gaat natuurlijk zoveel beter! Jokyo Kees is trots op de inzet van alle karate kids en de senpais Doha en Asala voor het geven van een super training!


De Nieuwjaarsboodschap van Saiko Shihan draait dit jaar om “Moed”, een van de 4 kardinale deugden. Waarbij de eerste kanji (moed) gelezen moet worden in de vorm van “kracht/sterkte ​​/fortitudo” aangegeven met de 2e kanji​​.​Meer nieuws vind je hier.


Keishikai_Veenendaal_logo_670px

sept_7_bird_migration