Neem contact op met karateschool Keishikai

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Kees Nieuwenhuizen Jokyo:

Mail:
info@keishikai.nl

Telefoon:
06 - 1731 9227

of met assistentleraar Rob Molenaar Senpai:

Mail:
molenaar.rob@gmail.com

Telefoon:
06 - 4687 97 49

of kijkt u eens op onze Contactpagina en meld u aan voor een GRATIS proefles.


 
 
Wij zijn een supporter van het

Welkom

                     op de site van Karateschool Keishikai!

 

Karate is een sport die heel veel mensen aanspreekt; jong én oud, meisjes en jongens, dames en heren. De trainingen bij Keishikai staan open voor iedereen vanaf 5 jaar. Ervaring of voorkennis is niet nodig. Het hele jaar zijn er wekelijks twee lesavonden. Op de maandag- en de vrijdagavonden worden zowel voor jeugd als volwassenen karatelessen gegeven. Er zijn 2 junioren groepen voor jongeren van 5 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar en een groep voor volwassenen vanaf 15 jaar. Deelname aan wedstrijden en stages is ook mogelijk. Karateschool Keishikai is een landelijk en internationaal erkende karateschool en al 10 jaar een begrip in Veenendaal. De karatestijl die wordt beoefend is het Goju Kai Karate Do op een manier zoals deze nog steeds traditioneel in Japan wordt gegeven. Bij karateschool Keishikai staat de Kei voor respect, de Shi voor strijder en de Kai voor vereniging. Samen respectvol trainen staat dus hoog in het vaandel. In onze dojo (school) heerst een veilig en verantwoord sportklimaat met volop ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt. De trainingen worden verzorgd door Kees Nieuwenhuizen Jokyo (4e dan), die al 32 jaar de Goju-karatestijl beoefent. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief die assisteren bij de lessen of samen zorgen voor leuke activiteiten buiten de lessen om.

In Nederland is karateschool Keishikai aangesloten bij de G.K.H. (Goju Kai Karate Do Holland) onder leiding van Jan van den Dries (7e Dan, Shihan Kyoshi) en internationaal bij de Japanse I.K.G.A. (International Karate Do Goju Kai Association) onder leiding van Goshi Yamaguchi (8e Dan, Saiko Shihan). Meer info via Gojukai.nl

Alle trainingen worden gegeven in Gymzaal Vallei (naast het zwembad “De Vallei”), Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Voor de ingang van Karateschool Keishikai gaat u bij de ingang van Gymzaal Vallei RECHTSAF de trap naar beneden. Dus, niet linksaf, want dan ga je naar LaVita.

Tot ziens in dojo Keishikai!

 Keishikai_Veenendaal_logo_670px


GKH FlyerNK_KataBunkai2018Deelnemen kunnen alle Keishikai-leden.

Meld je snel aan via deze link!  <Aanmelden>


 

Alle examenkandidaten geslaagd op de eerste Keishikai Kyu-graad examens van 2018!!!

Over 2 dagen verdeeld werden afgelopen vrijdag 19-1-2018 en gisteren 22-1-2018 de kyu-graadexamens voor alle Keishikai karateka gehouden. Het niveau van alle karateka was aanzienlijk hoger geworden met ditmaal voor de meesten zelfs meer tops dan tips! De examencommissie was dan ook unaniem in hun beslissing: iedereen geslaagd!
Van harte gefeliciteerd allemaal en nu op naar de volgende mijlpaal op jullie pad van de lege hand! 

Regenboog-obis_20170602Gefeliciteerd

 


 

 

NYreceptie2018

Uitgenodigd zijn alle Keishikai-leden!
Komt allen!

 


 Fijne feestdagen en een super begin van 2018!​

FijneFeestdagenGelukkig2018

 ​Tijdens de kerstvakantie is dojo Keishikai gesloten.

Alle lessen in het nieuwe jaar beginnen weer op maandag 8 januari 2018.​ Tot dan!

Nieuwjaarsboodschap van Saiko Shihan!

Nieuwjaarsboodschap van Saiko Shihan Goshi Yamaguchi.


 

Vaantjesregen op Vanencompetitie in Harderwijk.

Zaterdag 9 december 2017 schitterden Sara, Achraf, Rayan, Doha en Rosanne op de tatami’s van de Vanencompetitie in Harderwijk. Vanuit Keishikai waren de coaches Martina, Mohamed en Kees Jokyo ontzettend tevreden over de spirit en vechtlust van al onze deelnemers. Iedereen heeft weer mooie vaantjes erbij veroverd, ontzettend veel geleerd en bovenal veel lol gehad en kinderen uit andere karatescholen leren kennen. Zo zie je maar weer karate verbroederd en is ontzettend tof om samen te doen!!!
Fotoreportage via deze link.

24910033_1617996568263884_2937208590918458908_n

 


Keishikai KWA Weekend in zonovergoten Noordwijk groot succes!

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017 werd StayOkay Noordwijk vereerd met een groep van 13 Karateka With Attitude, straight outta Veenendaal (en Leiden). De weergoden waren ons ditmaal zéér gunstig gezind, want het werd een zonovergoten weekend, met veel trainen, aqua kumite aan het strand, lekker eten en drinken en vooral gezamenlijk een mooie tijd beleven.
Via deze link naar het foto album krijg je een digitaal doorkijkje van dit weekend.

11KWA2017_group

Keishikai karateka With Attitude aan Noordwijker strand op zaterdag 2 september 2017.

 


 

 

KWA-Noordwijk2016Net als vorig jaar traint Keishikai weer een weekend lang in Noordwijk. Dit karateweekend zal plaatsvinden van vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017. We hebben er weer zin in!!!

 


StartSeizoen2017_2018KCDe zomerstop is voorbij!
Maandag 21 augustus 2017 starten alle lessen weer bij Karateschool Keishikai!!!


Fijne Vakantie

De vakantiebestemmingen worden vanuit onze regio Midden weer druk bevlogen, gereden of misschien zelfs gelopen! Dojo Keishikai is tijdens de zomervakantie gesloten van 10 juli t/m 18 augustus. M​aandag 21 augustus 2017 starten alle karatelessen weer. ​ Karateschool Keishikai wenst jullie deze zomer allemaal een ​​hele fijne vakantie!​

 


Keishikai Karatedag in de bossen.

De jaarlijkse Keishikai Karatedag werd dit jaar gehouden op zaterdag 24 juni 2017. Wederom werden er onvergetelijke karate buitentrainingen gehouden in de bossen van Kwintelooijen! Dit jaar werd de hele dag de miezer regen getrotseerd maar stond natuurlijk sportiviteit, gezelligheid en Goju Kai karate centraal! Dit jaar dus i.v.m. de weersomstandigheden geen Aqua Kumite maar wel weer een fantastische BBQ als afsluiter van de Karatedag! Dank aan alle deelnemers en vrijwilligers die deze dag tot een waar succes hebben gemaakt!

SONY DSC

Alle deelnemers aan de Keishikai Karatedag.


Alle examenkandidaten geslaagd op de Keishikai Kyu-graad examens!!!

Vrijdag 2 juni 2017 werden in dojo Keishikai de half-jaarlijkse Kyu-graad examens gehouden. Maanden voorafgaand aan deze examens waren de karateka zich al keihard aan het voorbereiden binnen en buiten de dojo. Het resultaat mocht er dan ook zijn, want alle examenkandidaten zijn geslaagd voor minimaal hun volgende graad!

Regenboog-obis_20170602Gefeliciteerd

Mert dank aan Keishikai Klaas “Camera Eye” van Steeg voor de prachtige foto!


 Senpai Rob Molenaar slaagt voor zijn Ni-dan!!!

Supertrots kan ik jullie meedelen dat zondag 14 mei 2017 onze Senpai Rob Molenaar is geslaagd voor zijn Ni Dan in het Gojukai Karate Do. Het examen werd afgenomen in Oud-Beijerland o.l.v. Shibucho van de Gojukai in Nederland Jan van den Dries Kyoshi. Rob is hiermee de eerste karateka van Karateschool Keishikai in Veenendaal die is geslaagd voor zijn 2e dan. Alle felicitaties naar Rob voor deze fantastische prestatie!!!

IMG_1529


 

Zondag 9 april 2017 vierde Karateschool Keishikai zijn 10-jarig jubileum in het clubhuis van VZC.

Direct na de Kata stage van de GKH konden alle GKH-leden het glas heffen op nog vele jaren Gojukai Karate in Veenendaal. Nadat een spectaculaire demonstratie door de Keishikai ouders en karate kids was gegeven werd hoofd-instructeur van dojo Keishikai, Kees Nieuwenhuizen Jokyo in het zonnetje gezet te midden van de demo-karateka. Hierbij werd naast mooie cadeaus een prachtig boek overhandigd met beschouwingen van vele leden over wat Keishikai voor hen betekent. Super mooi om te lezen! Ontzettend bedankt! Ook aan de inwendige mens was gedacht, want van zo’n actieve krijg je honger! Het buffet werd geopend en de drank vloeide tot laat in de avond! Allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdragen aan een onvergetelijk 10-jarig jubileum.

Op naar de volgende 10 jaar Gojukai in Veenendaal!

FotosVan10JaarJubileum

 


 

GKH Jeugdkamp 2017 - Flyer

 


Keishikai scoort op NK Gojukai Karate in Veenendaal.

Op zaterdag 11 maart 2017 werd in sporthal Vallei het Nederlands Kampioenschap Gojukai Karate gehouden. Dit NK Gojukai Karate werd georganiseerd door de Gojukai Karate-do Holland en bestond uit het onderdeel kumite individueel voor deelnemers van 6 t/m 14 jaar en het Gojukai Jiyu kumite voor deelnemers van 15 jaar en ouder.

Achraf El Mojahid wist zijn titel te prolongeren en veroverde wederom met veel overwicht een  gouden plaats, Doha El Mojahid en Sami Bouzian (zilver), Elanoor Hamdaoui en Jari van der Jagt (brons). Het Gojukai Jiyu kumite is een stijl-specifieke vorm van sparren, waarbij de tijd bij scores niet wordt stopgezet en ondermeer openhand technieken zijn toegestaan. Karateschool Keishikai wist op dit onderdeel een prachtige 2e plaats te behalen! 🙂 De organisatie kan weer terugkijken op een super sportieve, intensieve, leerzame en gezellige dag voor alle deelnemers. Ook weer een sprekend voorbeeld van een geoliede machine waarbij wedstrijdorganisatie, scheidsrechters, coaches en uiteraard de vele vrijwilligers ontzettend goed samenwerkten van begin tot eind.

DSC_3253

Een foto-impressie van de hele dag is te vinden via deze link.

Uitslagen: Resultaten NK Gojukai Kumite 2017


 

Jeugdstage Zelfverdediging & GKH Dojo-instructorsdag GROOT succes!

Vanaf vrijdag 3 februari t/m zondag 5 februari 2017 stond dojo Keishikai bol van de karate-activiteiten. Vrijdag was nog een reguliere training met ondermeer een stilteles bij de jeugd, maar zaterdag reisden veel jeugdige karateka uit heel Nederland af naar Veenendaal voor de GKH Jeugdstage, die in het teken stond van zelfverdediging. De jeugd was in 2 groepen op leeftijd ingedeeld en kregen les van Kyoshi Jan van den Dries, Shihan Mario, Nicole en Mark en een aantal dojo-instructors. Verdedigen vanaf de grond, tegen mes en stok of een aanval waarbij je werd vastgepakt werd keihard ingetraind door de jeugd. Op zondag was de GKH Dojo-instructorsdag waar kata Sanchin, Tensho en de hiervan afgeleide kote awase en kake awase centraal stond. Al met al een super tof en een erg leerzaam karateweekend voor alle aanwezigen!

DSC00780
Klik hier voor meer foto’s van de Jeugdstage


 Keishikai_Veenendaal_logo_670px

sept_7_bird_migration